Ο ΚΑΙΡΟΣ

div style="PADDING-BOTTOM: 3px; PADDING-LEFT: 3px; PADDING-RIGHT: 3px; FONT: 10px Tahoma; PADDING-TOP: 3px">Weather by Freemeteo.com

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Πιστοί στο ραντεβού τους για όγδοη ημέρα οι Αγανακτισμένοι - Ελλάδα

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Πιστοί στο ραντεβού τους για όγδοη ημέρα οι Αγανακτισμένοι - Ελλάδα: "Περισσότεροι από 10.000 πολίτες έχουν συγκεντρώθει και σήμερα στην πλατεία Συντάγματος.

Για όγδοη συνεχή ημέρα, χιλιάδες Αγανακτισμένοι πολίτες στη Αθήνα και σε πολλές άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, έχουν βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κατά του Μνημονίου και της κυβερνητικής πολιτικής. Πολλοί διαδηλωτές μάλιστα διανυκτέρευσαν και χτες το βραδύ στις 25 σκηνές που έχουν στηθεί στην πλατεία Συντάγματος.

Οι κατσαρόλες και τα συνθήματα έχουν και σήμερα την τιμητική τους στην πλατεία, ενώ μια νέα κίνηση διαμαρτυρίας, προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες στην πλατεία Συντάγματος. Ο λόγος για τον Σύλλογο για την «Προστασία των Πολιτών από την Αυθαιρεσία των Τραπεζών», τα μέλη του οποίου ζητούν την εκ νέου αναβολή του ανοίγματος των πλειστηριασμών.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μάλιστα, εκατοντάδες μοτοσικλετιστές πέρασαν από την Βουλή και με σημαίες, μαρσαρίσματα και κορναρίσματα, εξέφρασαν με τον δικό τους τρόπο την αγανάκτησή τους.

Φαίνεται πάντως, πως η χτεσινή μαζική διαδήλωση των Αγανακτισμένων «τρόμαξε» τους βουλευτές που σήμερα… σχόλασαν νωρίς!

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας βουλευτής δεν είναι αυτή την ώρα μέσα στο Κοινοβούλιο.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή, στις 18:00, θα γίνει νέα «ημέρα Ευρωπαϊκής Επανάστασης», καθώς οι «Αγανακτισμένοι» 27 χωρών θα βγουν στους δρόμους 100 πόλεων.


– Απεστάλη με Google Toolbar"