Ο ΚΑΙΡΟΣ

div style="PADDING-BOTTOM: 3px; PADDING-LEFT: 3px; PADDING-RIGHT: 3px; FONT: 10px Tahoma; PADDING-TOP: 3px">Weather by Freemeteo.com

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

: Νεκρή στα 48 της η Whitney Houston - Πολιτισμός - Μουσική

Η τραγουδίστρια Whitney Houston πέθανε χτες σε ηλικία 48 ετών πιθανώς από υπερβολική χρήση ναρκωτικών σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Beverly Hills . Η τραγουδίστρια με ρεκόρ στις μεγαλύτερες δισκογραφίες επιτυχίες βασίλευε κατά την δεκαετία 1980-1990. Μάγευε το κοινό με μια απο τις καλύτερες μαύρες φωνές που έχουν περάσει ποτέ απο την μουσική βιομηχανία. Είχε την πιο επιτυχημένη συνταγή..πάρα πολύ όμορφη και εξαιρετική φωνή. Το ταλέντο της ξεπέρασε την μουσική με ταινίες όπως Bodyguard και Waiting to Exhale που ήταν μεγάλες εμπορικές επιτυχίες.

Τα πιο επιτυχημένα της τραγούδια ήταν το How will i know, Saving All my Love for You, I wanna dance with somebody, I will always love you αλλά και άλλα αργότερα όπως το My Love is Your Love. Από τα μέσα της δεκαετίας του 90 όμως μετά τον πολύπαθο γάμο της με τον Bobbi Brown -που κοσμούσε τα πρωτοσέλιδα- μπήκε στην δίνη των ναρκωτικών και δεν κατάφερε να ξεφύγει ποτέ, παρά τις προσπάθειες της τα τελευταία χρόνια να κάνει ένα comeback.


Ξαδέρφη της Dionne Warwick και βαφτισιμιά της Aretha Franklin η Houston γεννήθηκε μέσα στην μουσική και η πορεία της ήταν διαγεγραμμένη απο πολύ νεαρή ηλικία. Δυστυχώς οι κακές της επιλογές δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει μια λαμπρή μουσική πορεία.

Ο θάνατός της μόλις ένα 24ωρο πριν τα Grammy Awards θα ρίξει σίγουρα μια μεγάλη σκιά στα μουσικά βραβεία.http://www.protothema.gr/Themes/1/Default/Media/logo_11-11-11.png