Ο ΚΑΙΡΟΣ

div style="PADDING-BOTTOM: 3px; PADDING-LEFT: 3px; PADDING-RIGHT: 3px; FONT: 10px Tahoma; PADDING-TOP: 3px">Weather by Freemeteo.com

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Anonymous - It's either them or US! #OpGreece

Ανώνυμοι - Άν όχι τώρα πότε; (Anonymous - If not now then when?) #OpGreece

Χτύπησαν με υπογραφή "Anonymous"

Εκτός λειτουργίας είναι από ο πρωί η ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης μετά από "χτύπημα" χάκερς που υπέγραφαν ως οι Anonymous και ανέγραφαν τον μήνυμα "η δικαιοσύνη έρχεται" στην πρώτη σελίδα του site.

Το μήνυμα των χάκερς εμφανίσθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης τα ξημερώματα, σε μαύρο φόντο, ενώ αναρτήθηκε και βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο οποίο γινόταν αναφορά στην οικονομική κρίση και τις συνέπειες της στον ελληνικό λαό.Χτύπησαν με υπογραφή  Anonymous

Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι βρίσκονται στα ίχνη των χάκερς που έκαναν την επίθεση, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κάνει λάθη. Η επίθεση φέρεται έγινε από τη χώρα μας, μέσω Σουηδίας, με τη χρήση ενός προγράμματος αλλοίωσης ηλεκτρονικού ίχνους, από ομάδα Ελλήνων χάκερς, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι εκπροσωπούν τους Anonymous.

Το βίντεο των ηλεκτρονικών εισβολέων που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, είναι ένα παλιό βίντεο από το διαδίκτυο, το οποίο αναφερόταν στην Ελλάδα.

"Αυτό που συμβαίνει στην χώρα σας είναι απαράδεκτο. Σας εξέλεξε ο λαός σας για να ενεργήσετε εκ μέρους του και να εκφράσετε τη βούλησή του. Αλλά εσείς αποτύχατε. Σκοτώσατε το πιο ιερό κομμάτι της χώρας σας: τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας και εσείς τώρα τη σκοτώσατε" αναφερόταν στο μήνυμα.

Οι χάκερς, μέσω του μηνύματός τους, απειλούσαν με νέες ηλεκτρονικές επιθέσεις στην χώρα μας, αφού όπως ανέφεραν, αυτό είναι μόνον η αρχή.

Αναφερόμενοι στο ΔΝΤ, οι χάκερς σημείωναν: "Μπήκατε στο ΔΝΤ χωρίς τη συναίνεση του λαού σας. Εισαγάγατε μια νέα μορφή δικτατορίας στο λαό σας και επιτρέψατε στους τραπεζίτες και στους μονάρχες της ΕΕ να σκλαβώσουν πολιτικά και οικονομικά το λαό".

Και το μήνυμα κατέληγε: "Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε Λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε. Θα έπρεπε να μας περιμένατε. Οι λαοί δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις τους. Οι κυβερνήσεις τους πρέπει να φοβούνται τους λαούς τους".http://www.megatv.com/megagegonota/default.asp?catid=17525