Ο ΚΑΙΡΟΣ

div style="PADDING-BOTTOM: 3px; PADDING-LEFT: 3px; PADDING-RIGHT: 3px; FONT: 10px Tahoma; PADDING-TOP: 3px">Weather by Freemeteo.com

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΓΛΗΜΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟΝ ΣΥΝΤΑΞΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ   ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΟΤΑΝ 3000 ΜΠΟΡΗ 5000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 10 ΕΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ  ΤΙ ΘΑ ΚΑNOΥΝ ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. .  FRIDAS

Η Ελλάδα πήρε την 6η δόση - NEWS247

Η Ελλάδα πήρε την 6η δόση - NEWS247: "News247.gr Οικονομία Οικονομικά
"

'via Blog this'

Κίνδυνος αύξησης των εξαρτήσεων λόγω κρίσης | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία

Κίνδυνος αύξησης των εξαρτήσεων λόγω κρίσης

Τον κώδωνα του κινδύνου για την επικείμενη αύξηση των εξαρτήσεων, λόγω της οικονομικής κρίσης, έκρουσε σήμερα από την Πάτρα η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μένη Μαλλιώρη.


«Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, παρ’ όλη την οικονομική ύφεση θα αυξηθούν οι εξαρτήσεις, είτε αφορά νόμιμες ουσίες (καπνό, αλκοόλ, χάπια με ή χωρίς σύσταση γιατρού), είτε παράνομες ουσίες. Θα αυξηθούν και άλλες εξαρτητικές συμπεριφορές, όπως ο τζόγος, η χρήση του διαδικτύου για τυχερά παιχνίδια, ακόμα και οι διατροφικές συνθήκες με τις ακραίες εκφάνσεις (παχυσαρκία και ψυχογενής ανορεξία)», δήλωσε η κυρία Μαλλιώρη, καλώντας τους πολίτες και τους φορείς να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.
Η κ. Μαλλιώρη συμμετείχε σε σύσκεψη φορέων στο Δήμο με αφορμή την υπογραφή του 7ου Κοινωνικού Συμβολαίου και την επέκταση του προγράμματος για την προστασία της νεολαίας στη νυχτερινή διασκέδαση.