Ο ΚΑΙΡΟΣ

div style="PADDING-BOTTOM: 3px; PADDING-LEFT: 3px; PADDING-RIGHT: 3px; FONT: 10px Tahoma; PADDING-TOP: 3px">Weather by Freemeteo.com

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Σοκ στην Καστοριά από την άγρια δολοφονία 21χρονης φοιτήτριας - Τελευταίες Ειδήσεις

Δράστης ο φίλος της
Σοκ στην Καστοριά από την άγρια δολοφονία 21χρονης φοιτήτριας
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καστοριάς από την άγρια δολοφονίας μίας 21χρονης φοιτήτριας από τον 35χρονο φίλο της, που ομολόγησε την πράξη του.

Ο δράστης έσφαξε την κοπέλα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε κοντά στη λίμνη της Καστοριάς, όπου εντοπίστηκε από την αστυνομία τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη φέρει 10 μαχαιριές στην καρδιά και βρέθηκε με ένα κατσαβίδι καρφωμένο στο λαιμό της.

Η αστυνομία έφτασε τυχαία στα ίχνη του δράστη, όταν προσπάθησε να τον σταματήσει στο Πολύκαρπο Κιλκίς για έναν τυπικό έλεγχο. Εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητό του και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα ο 35χρονος να καρφωθεί σε μία κολόνα της ΔΕΗ.

Από την έρευνα του οχήματος, εντοπίσθηκαν ίχνη αίματος και τρίχες σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του, τα οποία δε δικαιολογούνταν από το τροχαίο ατύχημα.

Ο 35χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς καθώς έχει τραυματιστεί σοβαρά. Ομολόγησε τις πράξεις του και αναμένεται οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Η 21χρονη εργαζόταν ως μοντέλο και είχε εμφανιστεί σε γνωστή εκπομπή καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας. Ο 35χρονος δηλώνει ατζέντης μοντέλων και dj.

http://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: