Ο ΚΑΙΡΟΣ

div style="PADDING-BOTTOM: 3px; PADDING-LEFT: 3px; PADDING-RIGHT: 3px; FONT: 10px Tahoma; PADDING-TOP: 3px">Weather by Freemeteo.com

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

«Χλιδάτες» βίλες και offshore εταιρίες με ιδιοκτήτες εφοριακούς!

«Χλιδάτες» βίλες και offshore εταιρίες με ιδιοκτήτες εφοριακούς!Σοβαρές καταγγελίες για πρώην και νυν εφοριακούς για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι διαθέτουν πανάκριβες βίλες, πολυτελή ξενοδοχεία και offshore εταιρείες έχει στα χέρια του ο Οικονομικός Εισαγγελάς Γρηγόρης Πεπόνης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής» η δικαστική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς ο Γρηγόρης Πεπόνης έχει ένναν «καυτό» φάκελο με φωτογραφίες και έγγραφα, όπου εμφανίζονται χλιδάτα ακίνητα και υπεράκτιες εταιρείες, τις οποίες φέρονται να διοικούν συγγενείς συνταξιούχου εφοριακού!
Σκοπός της δικαστικής έρευνας, που διενεργεί ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος, είναι να διαπιστωθεί εάν όλος αυτός ο πλούτος αποκτήθηκε νόμιμα ή είναι προϊόν διαφθοράς και χρηματισμού από συγκεκριμένες υποθέσεις που έλεγξαν οι εμπλεκόμενοι εφοριακοί τα προηγούμενα χρόνια. Από κόσκινο λοιπόν θα περάσουν όλοι οι φάκελοι που χειρίστηκε η ομάδα των νυν και των πρώην εφοριακών ενώ θα γίνει έλεγχος πόθεν έσχες ακόμη και συγγενικών τους προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: