Ο ΚΑΙΡΟΣ

div style="PADDING-BOTTOM: 3px; PADDING-LEFT: 3px; PADDING-RIGHT: 3px; FONT: 10px Tahoma; PADDING-TOP: 3px">Weather by Freemeteo.com

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

InBusinessNews

Σλιμ: Και πάλι δισεκατομμυριούχος των δισεκατομμυριούχων

// | 08/03/2012

Ο Μεξικάνος μεγιστάνας του πλούτου--της αγοράς τηλεπικοινωνιών--Κάρλος Σλιμ, 72 ετών, διατήρησε σήμερα, για τρίτο συνεχές έτος, την πρωτοκαθεδρία του στον 25ο κατά σειράν κατάλογο από το ειδικευμένο περιοδικό Forbes, με αντικείμενο τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, με την περιουσία του να εκτιμάται περίπου στα 69 δισεκατομμύρια αμερικανικά δολάρια.
Αμέσως έπεται ο Μπιλ Γκέιτς, με περιουσία 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, ενώ η σημερινή περιουσία του Ουώρεν Μπάφετ, σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό, υπολογίστηκε στα 44 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.
Στον κατάλογο του ίδιου περιοδικού υπάρχουν 425 δισεκατομμυριούχοι που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι περισσότεροι στο ίδιο κράτος σε όλον τον πλανήτη.
Αμέσως μετά κατατάσσεται η Κίνα, με 96 δισεκατομμυριούχους στο έδαφός της, οι 95 ζουν στην ηπειρωτική χώρα και ένας στην Ταϊβάν.
Ανά πρωτεύουσα: στη Μόσχα σήμερα ζουν 78 δισεκατομμυριούχοι, έναντι 58 στη Νέα Υόρκη και 39 στο Λονδίνο.
Ενδεικτικό είναι ότι ο κατάλογος του Forbes επιμηκύνθηκε φέτος με 1.226 νέο-εισελθόντες, που συνολικά δηλώνουν εισοδήματα οριακώς τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών.
 http://www.sigmalive.com/inbusiness

Δεν υπάρχουν σχόλια: